salam salaman...........

View previous topic View next topic Go down

salam salaman...........

Post  Joule_joe on Tue Dec 01, 2009 7:21 pm

Salam........joule_joe disini............bru join gk.....skang moh kte support usaha memartabatkan industrial design di Malaysia ni.........dgr cte kte da mula gerak ke era design n creative msuk 2010 ni, hope bnyk la dana2 tuk support usaha2 golongan designer cm kte ni.............tp aku blom jd designer g hik2... cme darah designer 2 masih mengalir deras g hahahahha........x dak dana pyah kte nk grak, idea dasat cmne pn x de dana jd lepat je la dlm sketch book 2............act gud job!!!.......bnyk cadangan dlm kpale otak ni .........papepn nk knal dulu spe organizer n administrator idmalaysia ni........amcam ????????

Joule_joe
Student

Posts : 4
Join date : 2009-11-30

View user profile

Back to top Go down

Re: salam salaman...........

Post  Admin on Sat Dec 05, 2009 4:15 pm

Welcome on Board... Smile hehe... rasanya x perlu la cerita lebih2 pasal administrator ni... x hebat mana pun... Very Happy cuma nak menolong menyediakan platform untuk para industrial designer @ industrial designer wannabe di Malaysia ni... takpe nnt satu hari nanti kita bertemu juga... mungkin untuk gathering v2 idmalaysia ni... amacam? sekali lagi welcome on board... cheers
avatar
Admin
Webmaster
Webmaster

Posts : 59
Join date : 2009-06-04

View user profile http://idmalaysia.forumotion.com

Back to top Go down

PEACE AND SMILE FOR ALL...

Post  mindajebat on Sun Dec 20, 2009 9:23 pm

Salam dan senyuman untuk semua.

Nama aku jebat.... Grad dari UNIMAS 2005. Praktikal kat sulik 2003. Final project bas kuching.
Shoes training cert. Torielli SHRDC 2006.
Paola Moda 2006 (ultimate collection)-Pandan Perdana
Fee Kee 2006
Kulitkraf 2008 (PJ)
2009 KMP (skang)
Aku pernah bekerja sebagai designer kasut dan freelancer kasut.
Dulu keje fulltime untuk Paola Moda, Kulitkraf dan Fee Kee Shoe Last.

Salam perkenalan untuk semua.Kepada semua sahabat yang pernah bersama sebelum ini diharap dapat dipertemukan semula. Dengan harapan sedikit sebanyak dapat memberikan gerak kerja dalam industrial design di Malaysia.

Masa berlalu begitu cepat terasa, aku harap aku dapat mengejar dan menggenggam sesuatu pada umur sekarang dan platform IDMalaysia yang tersedia ini.

cam panjang lak ayat aku.
tapi memang la umur dah meningkat beb...cakap pun cam slow saiko je mamat ni....
hahahahah....pepehal gembira bertemu sahabat dalam IDMalaysia ni ...

kat bawah ni links aku .


coroflot.com/JEBATDESIGN

&

http://www.jebatportrait.blogspot.com/

&
http://www.madamepatriotte.blogspot.com/



YM aku plak ni:
lebainar@yahoomessenger.com

mindajebat
Student

Posts : 4
Join date : 2009-12-20

View user profile

Back to top Go down

Re: salam salaman...........

Post  carcofinny on Sat Dec 26, 2009 2:10 pm

Bro Jebat... welkam on board... Very Happy
avatar
carcofinny
Junior Designer
Junior Designer

Posts : 53
Join date : 2009-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: salam salaman...........

Post  backlash76 on Tue Dec 29, 2009 11:08 pm

Welcome ya... cheers
avatar
backlash76
Student

Posts : 18
Join date : 2009-07-09
Age : 41
Location : Subang

View user profile http://backlash76.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: salam salaman...........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum