INSEP - Plastics Product and Mould Design

View previous topic View next topic Go down

INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  marinamahat on Wed Jul 08, 2009 9:52 pm

I'm a graduate who's still looking for a job.
last week i applied for INSEP (Industrial Skills Enhancement Program).
Kepada sesiapa yg xtau, insep ni ialah satu program yg gov buat utk bantu siswazah menganggur.
dijalankan selama setahun.
Program yang saya apply ialah Plastics Product and Mould Design --> http://my.jobstreet.com/jobs/2009/6/s/10/851061.htm?fr=M
Next monday (13 july 09) ade interview.
Mungkin ade sesiapa kat sini yg pernah pergi..boleh la share pengalaman atau pandangan.
Or maybe some advices for me as the preparation before the interview?

thanks!
bounce
avatar
marinamahat
Student

Posts : 9
Join date : 2009-06-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  carcofinny on Thu Jul 09, 2009 5:53 am

saya ada kawan yang mengajar part time dekat SHRDC... tp saya rasa yang akan ditanya soalan2 basic saja... kalau tak takkan namanya skill enhancement program... betul tak? kalau dah tau semua tak payah pegi la kut... cheers
avatar
carcofinny
Junior Designer
Junior Designer

Posts : 53
Join date : 2009-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  rohaizamtahar on Thu Jul 09, 2009 9:01 pm

carcofinny wrote:saya ada kawan yang mengajar part time dekat SHRDC... tp saya rasa yang akan ditanya soalan2 basic saja... kalau tak takkan namanya skill enhancement program... betul tak? kalau dah tau semua tak payah pegi la kut... cheers

betui....tapi apa nak kisah dengan apa yang dia tanya??pi sana untuk blajor..kalu dia tanya pasai moulding la semua tu, cakap ja la, saya tak tau, sebab tu mai nak blajor...hahaa....bak kata jimmy, kalu dah tere tak yah la kot...

tapi ini memang sangat bagus untuk prepare untk jadik designer..patut gie la blajor...

rohaizamtahar
Student

Posts : 13
Join date : 2009-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  carcofinny on Fri Jul 10, 2009 3:03 am

zam tah2 si cikgu kut yg interbiu... hehehe... tapi heran la plak apa pasai nak interbiu2 ni semua... depa ni kengkadang x realistik... cheers
avatar
carcofinny
Junior Designer
Junior Designer

Posts : 53
Join date : 2009-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  rohaizamtahar on Fri Jul 10, 2009 8:43 am

kalu cikgu intbiu abih la...nasib baik dia baru mnikah....

rohaizamtahar
Student

Posts : 13
Join date : 2009-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  marinamahat on Thu Jul 16, 2009 7:42 am

BERJAYA
bounce
avatar
marinamahat
Student

Posts : 9
Join date : 2009-06-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  carcofinny on Thu Jul 16, 2009 10:38 am

congratulations! and good luck... cheers
avatar
carcofinny
Junior Designer
Junior Designer

Posts : 53
Join date : 2009-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  marinamahat on Wed Aug 05, 2009 7:59 pm

cekgu yg dimaksudkan tu en shahril ke? part timer dari proton?
avatar
marinamahat
Student

Posts : 9
Join date : 2009-06-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  Admin on Thu Aug 06, 2009 3:12 am

hahaha... cheers
avatar
Admin
Webmaster
Webmaster

Posts : 59
Join date : 2009-06-04

View user profile http://idmalaysia.forumotion.com

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  marinamahat on Fri Aug 07, 2009 3:03 am

dia xde dlm idm ni ka?
avatar
marinamahat
Student

Posts : 9
Join date : 2009-06-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  marinamahat on Sat Sep 05, 2009 1:47 am

cekgu best. sempoi je ajar alias studio. What a Face
avatar
marinamahat
Student

Posts : 9
Join date : 2009-06-24
Age : 31

View user profile

Back to top Go down

Re: INSEP - Plastics Product and Mould Design

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum